Oletko jo Bonuswayn jäsen?

 Bonuswayn avulla saat helposti bonusta verkko-ostoksistasi. Palveluun rekisteröityminen ja sen käyttäminen on sinulle täysin ilmaista. Tee nettishoppailusta elämys ja liity nyt.

Bonuswayssa on yli 800 verkkokauppaa, josta saat kerättyä bonukset. Mukana on monia suomalaisten suosikkeja kuten Zalando, Hotels.com, Nelly, Fitnesstukku ja CDON.com.

Saadaksesi rahaa takaisin verkko-ostoksistasi sinun tulee vain muistaa kirjautua sisään Bonusway-palveluun ja klikata verkkokauppaan Bonuswayn kautta ennen ostosten tekemistä. Helppoa!

Mistä takaisin saamasi raha tulee? Kun siirryt verkkokauppaan Bonuswayn kautta, verkkokauppa tunnistaa, että olet Bonuswayn käyttäjä ja maksaa Bonuswaylle myyntipalkkion tekemistäsi ostoksista. Tämän myyntipalkkion Bonusway jakaa kanssasi, jolloin saat omaa rahaasi takaisin.

Liity nyt ja saat 10 € lisäbonusta ensimmäisestä ostoksestasi.

Lisäravinteet netistä

Jos ostat esimerkiksi lisäravinteita netistä, niin Bonuswayn avulla saat Fitnesstukulta tilattaessa esimerkiksi aina vähintään 5% takaisin ostoskorin hinnasta. Miksi siis jättää käyttämättä tilaisuus saada rahaa myös takaisinpäin?

Kannattaa siis yhdistää Bonusway ja Fitnesstukun tarjoukset, niin saat halvalla lisäravinne varastosi täytettyä.

Bonuswayn sivuilta löydät yli 800 verkkokaupaa, eli valikoima ei rajoitu pelkästään urheiluun ja fitness tuotteisiin.